Verkoop

U heeft bij ons, op de site of via een bord, een object gezien welke uw interesse heeft gewekt. Alle informatie, evenals een uitgebreide fotoreportage van het object, kunt u vinden op onze site.

Als u een bezichtiging wenst kunt u telefonisch contact opnemen of een aanvraag doen per e-mail. Wanneer het u uitkomt plannen wij een afspraak op locatie, dit kan ook in de avonden of het weekend. Als geen ander weten wij dat één bezichtiging vaak niet genoeg is om een goede indruk van het pand te krijgen, daarom zijn meerdere bezichtigingen uiteraard geen probleem.

De meeste panden in onze portefeuille zijn zowel te koop als te huur, deze keuze laten wij graag aan u. Wanneer dit anders is staat dat uitdrukkelijk bij de informatie op onze website aangegeven.

Bij een eventuele verkoop kunnen wij u desgewenst begeleiden in het traject, van de koopovereenkomst naar het uiteindelijke transport bij de notaris. Met onze ervaring kunnen wij u op alle punten wijzen die van belang zijn voor een vlekkeloze en spoedige afwerking.