Wat wij doen

Inkoop

Heeft u een pand in eigendom en u wilt deze verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoe werkt het?

U neemt contact met ons op per telefoon of e-mail. U levert de basisgegevens aan en wij zullen direct een afspraak met u inplannen. Na een bezichtiging en een persoonlijk gesprek kunnen wij u een voorstel doen, dit is geheel vrijblijvend en uiteraard discreet. Indien we tot overeenstemming kunnen komen is het belangrijk voor u om te weten dat:

  • Wij géén financieringsvoorbehoud nodig hebben;
  • Wij de transactie op zeer korte termijn kunnen afronden;
  • Wij alles regelen van overeenkomst tot notaris;
  • U de datum van overdracht kan bepalen.

Ook behoort een Sale and Leaseback constructie tot de mogelijkheden. Uw vrijgemaakte liquiditeit kunt u gebruiken voor uw bedrijfsactiviteiten en toch kunt u op uw vertrouwde locatie blijven zitten.

Verkoop

U heeft bij ons, op de site of via een bord, een object gezien welke uw interesse heeft gewekt. Alle informatie, evenals een uitgebreide fotoreportage van het object, kunt u vinden op onze site.

Als u een bezichtiging wenst kunt u telefonisch contact opnemen of een aanvraag doen per e-mail. Wanneer het u uitkomt plannen wij een afspraak op locatie, dit kan ook in de avonden of het weekend. Als geen ander weten wij dat één bezichtiging vaak niet genoeg is om een goede indruk van het pand te krijgen, daarom zijn meerdere bezichtigingen uiteraard geen probleem.

De meeste panden in onze portefeuille zijn zowel te koop als te huur, deze keuze laten wij graag aan u. Wanneer dit anders is staat dat uitdrukkelijk bij de informatie op onze website aangegeven.

Bij een eventuele verkoop kunnen wij u desgewenst begeleiden in het traject, van de koopovereenkomst naar het uiteindelijke transport bij de notaris. Met onze ervaring kunnen wij u op alle punten wijzen die van belang zijn voor een vlekkeloze en spoedige afwerking.

Verhuur

Verhuur werkt ongeveer hetzelfde als verkoop, vanaf de eerste bezichtiging tot het bespreken van de uiteindelijke voorwaarden. Het enige verschil is dat er bij overeenstemming een huurovereenkomst gesloten.

Bij verhuur doen wij alles zelf. Wij maken zelf een huurovereenkomst volgens de ROZ en regelen de formulieren voor het overzetten van het gas, water en electra.

Voor de verhuur zijn vele mogelijkheden denkbaar:

Huurtermijnen in overleg; van één jaar tot tien jaar

Een vaste huursom of een ingroeihuur

Waarborgsom of bankgarantie zijn beiden mogelijk. Hoogte, variërend van één tot drie maanden huur, is afhankelijk van uw onderneming.

Mogelijkheid tot koop na een bepaalde termijn indien u dit wenst.

Aankoop – Aanhuur

Heeft u bij één van onze collega’s een object te huur gezien, maar wilt of kunt u de onderhandelingen niet zelf voeren? Dan kunnen wij u begeleiden van de aankoop of aanhuur. Met onze kennis kunnen wij voor u de beste voorwaarden en prijs onderhandelen.

Ook is het mogelijk dat wij het object voor u aankopen en aan u verhuren. Uiteraard heeft u de mogelijkheid tot een recht van koop na een afgesproken termijn tegen een vooraf vastgestelde prijs.

Dit tegen een vooraf afgestemd tarief! Zonder verrassingen! En uiteraard No Cure – No Pay!!

Ontwikkeling

Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden tot uitbreiding van onze portefeuille. Dit kan door aankoop van een bedrijfspand of een stuk grond. Regelmatig kopen wij oudere bedrijfspanden op, na een grondige renovatie bieden wij deze dan weer te koop en/of te huur aan. Ontwikkeling van nieuwe bedrijfspanden, als dan niet naar wens van de klant, behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie neemt u aub contact met ons, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!
T1242 - 2014-10-03 gevel

Renovatie

Vaak zijn panden al jaren in ons bezit en toe aan een opfrisbeurt of een grote renovatie. Dit kan gebeuren wanneer een huurder is vertrokken of wanneer de huurder een nieuwe, frisse uitstraling wil.

Wij hebben geen eigen onderhoudsdienst, maar werken samen met diverse aannemers in verschillende disciplines. Hieronder de links naar onze partners:

www.vuykverbouw.nl

www.tlls.nl

www.svschilders.nl

www.vema-bv.nl