Correct Integer Discreet Kundig

Aangenaam! 1-2-3 Vastgoed B.V. staat tot uw dienst! Een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed, actief binnen de regio Rotterdam met als centrum de Spaanse Polder en ’s-Gravelandse Polder.

Wij streven ernaar om onze klanten te kunnen voorzien in huisvesting die voldoet aan hun specifieke wensen en eisen. Met een aanbod wat varieert tussen de 50m2 en 5.000m2 kunnen wij een breed scala aan bedrijven huisvesten en is er bijna altijd een passende oplossing te vinden. Voor eventuele aanpassingen draaien wij onze handen niet om! Bij ons is de klant nog steeds koning!

Sinds 1998 zijn wij actief in het onroerend goed. Vanaf 2004 voor zijn we voor eigen rekening een portefeuille op gaan bouwen. Met inmiddels meer dan 10.000 m2 verhuurbare meters zijn wij binnen de regio een speler van formaat, maar toch direct bereikbaar en beschikbaar. Is er contact gelegd, kunnen afspraken veelal dezelfde dag nog worden gerealiseerd. Het is zelfs niet ondenkbaar dat het object nog dezelfde dag door de nieuwe huurder of koper wordt betrokken.

Wij zijn:

  • Specialisten in Bedrijfsmatig onroerend goed
  • Correct, Integer, Discreet, Kundig
  • Simpel, Snel, Flexibel, Duidelijk, Toegankelijk